CIASTO KOKOSOWO-BUDYNIOWE.txt

(0 KB) Pobierz
CIASTO KOKOSOWO-BUDYNIOWE

PRZYGOTOWANY WCZE�NIEJ BISZKOPT
4 SZKLANKI MLEKA
1 SZKLANKA CUKRU PUDRU
1 KOSTKA MARGARYNY
30 DAG KOKOSU
2 BUDYNIE WANILIOWE
2 �NIE�KI
2 GALARETKI
1 SZKLANKA WODY

ZAGOTOWA� 2,5 SZKLANKI MLEKA, 
DODA� 1 SZKLANK� CUKRU, POKROJON� MARGARYN�,
KOKOS I BUDYNIE.
CIEP�E WYLA� NA BISZKOPT.
�NIE�KI UBI� W 1,5 SZKLANCE MLEKA.
GALARETKI ROZPU�CI� W SZKLANCE WODY.
ZASTYGAJ�C� GALARETK� WLA� DO UBITEJ �MIETANY I 
WYLA� NA CIASTO.
Zgłoś jeśli naruszono regulamin