Śledzie.pdf
(
50 KB
)
Pobierz
34420203 UNPDF
Śledzie
Sposób przyrządzania
Śledzie marynowane rozebrać na dwie połowy, wybrawszy
zupełnie z ości złożyć z powrotem, przekroić na trzy części,
ułożyć na talerzu jako całe, dodając ogony i główki ładnie
poobcinane. Na talerz położyć trzy śledzie, ubrać je np.
kawiorem, łososiem wędzonym, rydzami, korniszonami i jabłkiem
posiekanym z mleczkiem śledziowym. Tak przyrządzone skropić
octem i oliwą. Można także połowy śledzi oczyszczonych z ości przesmarowywać
powyższym jabłkiem z mleczkiem i zwijać w ślimaczki, układać na talerz i ubierać jak
wyżej.
Plik z chomika:
walbe
Inne pliki z tego folderu:
Łosoś gotowany na parze.pdf
(53 KB)
Zapiekanka z ryby i ziemniaków.pdf
(52 KB)
Ryba duszona z ziemniakami.pdf
(53 KB)
Ryba pieczona.pdf
(53 KB)
Herbaciana ryba(2).pdf
(63 KB)
Inne foldery tego chomika:
Baby Cook - książka kucharska dla najmłodszych
Bimber
Chleb
CIASTA
ciasteczka
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin