Sos koperkowo-chrzanowy.pdf
(
30 KB
)
Pobierz
13587635 UNPDF
Sos koperkowo-chrzanowy
Składniki Przepis
2 pojemniczki jogurtu
2 łyżki majonezu
2 łyżeczki chrzanu
sól, pieprz, cukier
pęczek koperku
Jogurt wymieszać z majonezem i chrzanem. Dodać
posiekany koperek, sól, pieprz i odrobinę cukru.
Wymieszać i wstawić do lodówki.
Sos jest specjalnie do kartofelków z grilla, właściwie
to nie pamiętam kiedy ostatnio udało nam się zrobić
grilla bez tego sosu.
Nadaje się też do pieczonych ziemniaczków
przyrządzonych w domu.
Plik z chomika:
beata-przyziol
Inne pliki z tego folderu:
Sosy.pdf
(54 KB)
Sos tatarski1.pdf
(29 KB)
Sos tatarski.pdf
(41 KB)
Sos pieczarkowy.pdf
(30 KB)
Sos koperkowo-chrzanowy.pdf
(30 KB)
Inne foldery tego chomika:
►Dekorowanie potraw
►Kuchnia
Alkohole
Ciasta i Ciasteczka
Interaktywna Ksiazka Kucharska PL
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin