Budynek hotelowo-gastronomiczny, parterowy z użytkowym poddaszem, bez podpiwniczenia. Wykonany w technologii tradycyjnej. Ściany zewnętzrne: pustak ceramiczny 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Stropy w budynku: żelbetowe.Kąt nachylenia dachu wynosi: 40°. Program: restauracja, 10 pokoi hotelowych, zaplecze administracyjno-socjalne. Cena: 6200 zł
Orientacyjny koszt budowy domu w stanie surowym zamkniętym bez instalacji: 544400 złMożliwa również budowa domu w technologii szkieletowej ComfortHome. Zapytaj o szczegóły
tradycyjna
·
1. wiatrołap - 8 m2
14. sala barowa - 17,1 m2
2. hall+ komunikacja - 36,5 m2
15. magazyn - 2,6 m2
3. recepcja - 7,5 m2
16. kuchnia główna - 24,3 m2
4. zaplecze recepcji - 9,2 m2
17. zmywalnia naczyń stołowych - 7,8 m2
5. pokój socjalny - 17,5 m2
18. zmywalnia naczyń kuchennych - 3,6 m2
6. wc + natrysk - 5,1 m2
19. wyparzalnia jaj - 3,6 m2
7. magazyn sprzętu - 17,6 m2
20. przygotowalnia - 5,9 m2
8. kotłownia - 8,7 m2
21. korytarz - 8,3 m2
9. korytarz - 6,6 m2
22. chłodnia - 4,6 m2
10. pokój kierownika - 8,4 m2
23. pomieszczenie na odpadki - 4,4 m2
11. wc męsk - 8 m2
24. magazyn - 13,9 m2
12. wc damski + niepełnosprawnych - 5,6 m2
25. wc personelu - 4,6 m2
13. sala restauracyjna - 46,7 m2
26. pokój hotelowy dla niepełnosprawnych - 21,1 m2
1. pokój hotelowy - 16,8 m2
8. pokój hotelowy - 16,9 m2
2. pokój hotelowy - 16,8 m2
9. pokój hotelowy - 20,8 m2
3. pokój hotelowy - 20,5 m2
10. pokój hotelowy - 16,8 m2
4. pokój hotelowy - 20,8 m2
11. pralnia + prasow. - 19,7 m2
5. pokój hotelowy - 20,5 m2
12. pomieszczenie porzĄdkowe - 3,5 m2
6. pokój hotelowy - 20,8 m2
13. hall + komunikacja - 64 m2
7. pokój hotelowy - 20,8 m2
malgosia68