Słonina wędzona i parzona.pdf
(
153 KB
)
Pobierz
349206004 UNPDF
Słonina ta pochodzi z peklowanych zynek przed obróbką termiczną i wedzeniem. Zdejmujemy ją
płatami, układamy cile płat na płacie - możemy zrolowad lub nie.
Tak przygotowaną łoninkę obciagamy iatką do zynek lub cile znurujemy i wędzimy. Po
uwedzeniu (nabraniu koloru i aromatu) parzymy tak jak zynkę. Parzenie możemy wykonad przed
wędzeniem - sprawa gustu.
Bardzo smaczne - polecam
Autor - Ligawa
Plik z chomika:
jac1123
Inne pliki z tego folderu:
WPŁYW DYMU NA WYTRZYMAŁOŚĆ TKANKI ŁĄCZNEJ.pdf
(166 KB)
Przepis na wędzonkę wg Tomala.pdf
(502 KB)
Słonina faszerowana autorstwa Dziadka.pdf
(617 KB)
Słonina w papryce wg Kruszynki.pdf
(306 KB)
Słonina wędzona.pdf
(144 KB)
Inne foldery tego chomika:
## Nalewki zdrowotne
@ PORADNIKI BUDOWLANE
■ ANGIELSKI+
■ NIEMIECKI+
◄ Kroniki
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin