Schab wędzony.pdf
(
137 KB
)
Pobierz
348206183 UNPDF
1. Schab – 5,0 kg
2 Sól – 0,180 kg
3. Saletra – 0,01 kg
4. Pieprz – 0,01 kg
5. Papryka – 0,005 kg
Mięo natrzed olą, aletrą i przyprawami Umiecid w naczyniu (najlepiej kamionkowym), w
chłodnym miejcu na 7-10 dni Od czau do czau polewad wytworzoną olanką
Wyjąd, zrobid ze zpagatu pętelki Suzyd 3-4 godziny i wędzid 6-8 dni zimnym dymem.
Produkt redniotrwały
Autorzy: Tadeusz Barowicz i Wojciech Tatarczuch
Nadełał Maxell
Plik z chomika:
jac1123
Inne pliki z tego folderu:
Polędwica łososiowa Ligawy.pdf
(736 KB)
Polędwica sopocka, pieczona.pdf
(264 KB)
Polędwica surowa, w osłonce.pdf
(102 KB)
Polędwica wieprzowa łososiowa.pdf
(121 KB)
Polędwica wieprzowa wędzona.pdf
(127 KB)
Inne foldery tego chomika:
## Nalewki zdrowotne
@ PORADNIKI BUDOWLANE
■ ANGIELSKI+
■ NIEMIECKI+
◄ Kroniki
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin