Polędwica wołowa wędzona.pdf
(
26 KB
)
Pobierz
4943036 UNPDF
Polędwica wołowa wędzona
Składniki:
Sposób wykonania:
Polędwicę wołową (najlepiej środkowq część) przygotować w taki sam sposób, jak
polędwicę wieprzową. Mięso dokładnie oczyścić z tłuszczu, wędzić 7 dni, a następnie
obsuszać na powietrzu również 7 dni.
Plik z chomika:
Tatar73
Inne pliki z tego folderu:
Jak peklować mięso.docx
(18 KB)
Udka smażone w majonezie i ketchupie.jpg
(115 KB)
Kotlety schabowe inaczej.doc
(416 KB)
Sznycel wiedeński.doc
(398 KB)
Smażone piersi z kurczaka.doc
(221 KB)
Inne foldery tego chomika:
1.Baranina
10.Grzyby
11.Pieczenie
12.Weki
2.Kozica
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin