Zalewa do ryb z musztardy.pdf
(
128 KB
)
Pobierz
349809812 UNPDF
Surowiec na 1 kg zalewy:
1. Musztarda – 0,24 kg,
2 Mlecz ledziowy (odolony do 8%) – 0,20 kg,
3 Woda przegotowana w iloci uzupełniającej kładniki do wagi 1,0 kg
Spoób wykonania
Wodę zagotowad, a natępnie ochłodzid do temperatury otoczenia Mlecz zemled przez iatkę o
oczkach 2 mm Otrzymaną maę przelad ochłodzoną wodą i przetrzed przez gęte ito Do przetartej
may dodad pozotałą ilod wody i muztardę – wzytko dokładnie wymiezad
Nadełał Maxell
Plik z chomika:
babcia_marysia
Inne pliki z tego folderu:
Zalewa do ryb z musztardy.pdf
(128 KB)
Zalewa do ryb z mlecza.pdf
(135 KB)
Zalewa do ryb majonezowa.pdf
(139 KB)
Śledź marynowany.pdf
(137 KB)
Szczupak faszerowany w galarecie wg Kruszynki.pdf
(426 KB)
Inne foldery tego chomika:
Anielska kuchnia
Anielska kuchnia II
Balerony
Biesiada Wielkanocna
Boczki
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin