Polędwica wołowa wędzona.pdf
(
26 KB
)
Pobierz
4943036 UNPDF
Polędwica wołowa wędzona
Składniki:
Sposób wykonania:
Polędwicę wołową (najlepiej środkowq część) przygotować w taki sam sposób, jak
polędwicę wieprzową. Mięso dokładnie oczyścić z tłuszczu, wędzić 7 dni, a następnie
obsuszać na powietrzu również 7 dni.
Plik z chomika:
alkon1989
Inne pliki z tego folderu:
Żeberka wędzone (Stary oryginalny przepis).pdf
(28 KB)
Zimowa sałatka ogórkowa.pdf
(30 KB)
Wołowina peklowana wędzona.pdf
(28 KB)
Włoszczyzna solona.pdf
(28 KB)
Śliwki kwaszone.pdf
(31 KB)
Inne foldery tego chomika:
▸Dania Główne
►LUBIĘ GOTOWAĆ
Dekorowanie stołu
Drinki
Ozdabianie dekorowanie potraw garnierowanie
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin