Bigos z pieczarek.pdf
(
26 KB
)
Pobierz
7158408 UNPDF
Bigos z pieczarek
po pół kilograma:
- pieczarek,
- cebuli,
- kiełbasy,
- ogórków kwaszonych,
3 łyżki koncentratu pomidorowego,
3 łyżki masła roślinnego,
pieprz i sól,
Oczyszczone pieczarki,kiełbasę i ogórki pokroić w kostkę,
a cebulę w plastry. Składniki bigosu osobno podsmażyć na tłuszczu. Na koniec wszystko
przełożyć do jednego garnka i dusić 5 minut (w razie potrzeby podlać kilkoma łyżkami
wody). Dodać koncentrat, doprawić. Jeszcze raz zagotować. Podawać z ryżem lub
ziemniakami.
Plik z chomika:
emar1947
Inne pliki z tego folderu:
pieczen rzymska (klops).mht
(676 KB)
Baranina z kapustą włoską.pdf
(38 KB)
Befsztyk wiejski.pdf
(42 KB)
Baranina z fasolą1.pdf
(55 KB)
Bitki wołowe z papryką.pdf
(43 KB)
Inne foldery tego chomika:
Alkohole
Dania z krewetek
Drób
Golonka
Grill
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin