W sosie koperkowym.pdf
(
172 KB
)
Pobierz
Śledzie w sosie koperkowym
Składniki:
125 ml Majonezu dekoracyjnego WINIARY
4 filety śledziowe
125 ml kwaśnej śmietany 18%
1 łyżeczka grubo zmielonego pieprzu
1 łyżeczka musztardy
1 ząbek czosnku
2 łyżki posiekanej cebuli
2 łyżki posiekanego koperku
Sól, cukier
Wykonanie:
Filety wymoczyć (około 60 minut), pokroić na mniejsze kawałki.
Majonez połączyć ze śmietaną, pieprzem, musztardą, czosnkiem
przeciśniętym przez praskę, cebulą i koperkiem, doprawić solą i cukrem.
Śledzie ułożyć na półmisku i zalać sosem koperkowym.
Smacznego!!!
Plik z chomika:
wielkibrat80
Inne pliki z tego folderu:
W sosie czosnkowym.pdf
(171 KB)
Z buraczkami.pdf
(173 KB)
Z porem.pdf
(170 KB)
Sałatka Bałkańska.pdf
(174 KB)
Czosnkowy śledzik.pdf
(172 KB)
Inne foldery tego chomika:
Ciasta
Drób
Jarmuż
Kasza gryczana
Krewetki
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin