Podział półtuszy wołowej.pdf
(
57 KB
)
Pobierz
Podział półtuszy wołowej
1. karkówka
2. żeberka i szponder
3. mostek
4. rozbratel
5. antykot
6. ligawa
7. polędwica
8. żeberka i łata
9. łata
10. łopatka
11. udziec
12. pachwina
13. rumsztyk
14. pręga
15. ligawa
16. ogon
Plik z chomika:
elasmir
Inne pliki z tego folderu:
Mięso wieprzowe_do czego.jpg
(171 KB)
Rodzaje ryżu.pdf
(71 KB)
Przyprawy jak dobierac.jpg
(774 KB)
Jak przygotować wieprzowinę.pdf
(132 KB)
Podział półtuszy wołowej.pdf
(57 KB)
Inne foldery tego chomika:
2.Wideo
3.Teksty
Alkohol
Grilowanie
Grzyby
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin