Pasta wojskowa z kiełbasy.pdf

(79 KB) Pobierz
http://gotowanie.onet.pl/32132,druk.html
Onet.pl Gotowanie
Strona 1 z 1
Pasta wojskowa z kiełbasy
pasty miêsne Gra¿ki
Składniki
35 dkg kiełbasy zwyczajnej
10 dkg masła
2 cebule
sól, pieprz
Etapy przygotowania
1. Kiełbasê zmieliæ w maszynce do miêsa. Starannie utrzeæ z masłem. Cebulê drobniutko pokroiæ,
posypaæ szczypt¹ soli i wygnieœæ. Dodaæ do kiełbasy utartej z masłem. Doprawiæ pieprzem i
dokładnie wymieszaæ. Pastê wstawiæ na 2-3 godziny do lodówki, aby siê schłodziła i przegryzła.
Podawaæ do smarowania pieczywa. Do pasty mo¿na dodaæ 2 ły¿ki musztardy, wtedy bêdzie
bardziej pikantna
2008-07-21
Powrót »
drukuj
Copyright 1996-2008 Onet.pl SA
http://gotowanie.onet.pl/32132,druk.html
2008-10-10
57125824.001.png
Zgłoś jeśli naruszono regulamin