HANDLOWY DOKUMENT IDENTYFIKACYJNY
nr…\2013…………
Nazwa i zakład wysyłającego:
……. Ferma Drobiu Dariusz Brodacki Fajsławice 63, 21-060 Fajsławice.
Ferma zakwalifikowana do prowadzenia sprzedaży: na rynek krajowy i Unii Europejskiej
Opis towaru: jaja spożywcze klasy A z wolnego wybiegu po kurach rasy zielononóżka kuropatwiana
Rodzaj opakowań: wytłaczanka transportowa po 30 szt.
Liczba jaj………………………………………………….
Pochodzenie surowca (wet. nr ident. producenta/fermy):1PL06141301…………………
Data zniesienia: ………………2013…………………………………………
Miejsce pozyskania: Ferma Kur Niosek Chrząchów 101
Data wysyłki i miejsce przeznaczenia:
Fermy DrobiuOldar ,Sokołów k/Warszawy , 05-806 Komorów ul Sokołowska 1
Rodzaj środka transportu i jego numer rejestracyjny:
Badanie w kierunku salmonellozy w kurnikach (nr badania i wynik): Badanie Właścicielskie ZHW Lublin z dnia 15.04.2013 nr 13/01549/PD/00606 wynik badania ujemny
Chrząchów 101, dn ………………………………………………………………
miejscowość i data pieczątka i podpis wystawiającego
darekbrod