monikaczerwiec.rtf

(1 KB) Pobierz

 

 

HANDLOWY DOKUMENT IDENTYFIKACYJNY

nr…\2013…………

Nazwa i zakład wysyłającego:

……. Ferma  Drobiu Dariusz Brodacki Fajsławice 63, 21-060 Fajsławice.

Ferma  zakwalifikowana do prowadzenia sprzedaży: na rynek krajowy i Unii Europejskiej

 

Opis towaru: jaja spożywcze klasy A z wolnego wybiegu po kurach rasy zielononóżka kuropatwiana

Rodzaj opakowań: wytłaczanka transportowa po 30 szt.

 

Liczba jaj………………………………………………….

 

Pochodzenie surowca (wet. nr ident. producenta/fermy):1PL06141301…………………

 

Data zniesienia: ………………2013…………………………………………

 

Miejsce pozyskania: Ferma Kur Niosek Chrząchów 101

Data wysyłki i miejsce przeznaczenia: 

Fermy DrobiuOldar ,Sokołów k/Warszawy , 05-806 Komorów ul Sokołowska 1

Rodzaj środka transportu i jego numer rejestracyjny: 

Badanie w kierunku salmonellozy w kurnikach (nr badania i wynik):
Badanie Właścicielskie ZHW Lublin z dnia 15.04.2013   nr 13/01549/PD/00606  wynik badania ujemny

Chrząchów 101, dn ………………………………………………………………

 

miejscowość i data                                                                                                                pieczątka i podpis wystawiającego

                                                       

 

 

 

 

 

Zgłoś jeśli naruszono regulamin