Gałka muszkatołowa.pdf
(
27 KB
)
Pobierz
5856888 UNPDF
Gałka muszkatołowa
Składniki:
Sposób wykonania:
To nasienie egzotycznego drzewa - muszkatałowca. Ma ostry, korzenny zapach i
słodkawo-gorzkawy smak. Dodaje się jej do potraw z grochu i świeżych warzyw
kapustnych, do soczewicy, szpinaku, większości zup, jagnięciny, wołowiny, karpia,
pasztetów, zapiekanek, flaków, surówki z marchewki oraz do pierników. Pasuje do
cielęciny, drobiu, kotletów mielonych.
Plik z chomika:
martunia.n
Inne pliki z tego folderu:
Arbuzy kiszone.pdf
(38 KB)
Bakłażany w oleju.pdf
(38 KB)
Bakłażany w oliwie.pdf
(39 KB)
Bakłażany w sosie pomidorowym.pdf
(30 KB)
Baleron.pdf
(28 KB)
Inne foldery tego chomika:
Przetwory
PRZETWORY - PRZEPISY
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin