ID
Nazwa
Cena netto/brutto
901505
Kompaktowy piec elektryczny konwekcyjno-parowy 7xGN 1/1
16141.00/19692.02 PLN
Producent: UNOX ChefTop
- pieczenie w gorącym powietrzu do 2600C
(mięsa, ryby, ciasta, pieczywo francuskie)
- gotowanie w gorącym powietrzu 70-2600C oraz parze 30%-60%
(mięsa, ryby, warzywa)
- gotowanie w gorącym powietrzu 70-2600C oraz nawilżeniem 10% 20%
(mięsa, ryby)
- gotowanie na parze temp. 99-1050C para 100%
(warzywa, potrawy dietetyczne)
- gotowanie produktów pakowanych próżniowo temp. 70-850C para 100%
- pieczenie/grillowanie/zapiekanie w gorącym powietrzu 70-2600C z osuszaniem 10%-100% (ciasta, zapiekanki, pizza, lasagna, warzywa, mięso)
- gotowanie z sondą (wszystkie w/w programy z określeniem temperatury w rdzeniu potrawy 0-1000C)
- utrzymanie produktu w optymalnej temperaturze powyżej 700C
- regeneracja wcześniej przygotowanych potraw 85-1300C para 30%-60% Wyposażenie standardowe:
· wentylator o zmiennym kierunku obrotów
· STEAM Maxi™ (system bezpośredniej produkcji pary)
· DRY Maxi™ (system osuszania komory)
· Protek SAFE™ (system cyrkulacji powietrza)
· cyfrowe sterowanie ChefTouch™
· sonda temperatury
· halogenowe oświetlenie
Wyposażenie opcjonalne:
· Rotor KLEAN™ (system myjący)
informacje
Pojemność:
7 GN 1/1
Odległość między półkami:
67 mm
Masa:
70 kg
Wymiary WxDxH:
750 x 752 x 813 mm
Moc znamionowa:
10,6 kW
Zasilanie:
400 V 50-60 Hz
Kabel zasilający:
5x2,5 mm2
Wymagane ciśnienie wody:
50-200 kPa
Wydajność: kurczak:
16 szt
Pieczeń/ziemniaki:
15 kg
wacmiel