Pierś kurczaka po marokańsku.pdf
(
29 KB
)
Pobierz
5857884 UNPDF
PIERŚ KURCZAKA PO MAROKAŃSKU
Składniki:
Wykonanie:
Poddusić cebulę i czosnek, dodać pokrojone w
kostkę mięsko oraz sok z cytryny i dusić dopóki
mięsko nie zmieni koloru. Następnie dodać
pozostałe składniki. Krótko podsmażyć.
Podawać z couscous.
·
4 piersi kurczaka
·
2 ząbki drobno
posiekanego
czosnku
Porcja dla 4 osób.
·
koncentrat pomidorowy
·
drobno posiekana cebula
·
łyżeczka soku z cytryny
·
0,5 łyżeczki startej skórki z
cytryny
·
pudełko (ok. 10 oz., czyli
uncji) kaszy couscous,
ugotowanej zgodnie z
umieszczoną instrukcją
·
olej
·
suszona
bazylia
, nać
pietruszki, kolendra, sól
Plik z chomika:
roxi79
Inne pliki z tego folderu:
Makaron ryżowy z mięsem.rtf
(5 KB)
Makaron zapiekany z salami.rtf
(7 KB)
Makaron z dodatkami w sosie Mornay.rtf
(6 KB)
Pieczarki z makaronem w sosie ziołowo-śmietanowym.rtf
(6 KB)
Pierś kurczaka po marokańsku.pdf
(29 KB)
Inne foldery tego chomika:
alkohole
ciasta
indie
przekąski
przetwory
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin