MIAŻDZYCA Kuracja czosnkowo-cytrynowa -.doc

(26 KB) Pobierz
(operacyjne udrażnianie naczyń będzie niepotrzebne

(operacyjne udrażnianie naczyń będzie niepotrzebne.!!!).

 

5 cytryn (nie opryskiwanych)(są takie „bio- cytryny w Lidlu)

30 obranych z łupinek ząbków czosnku (najlepiej z Polski)

Te składniki rozdrobnić, na końcu zmiksować razem.

Zalać 1 litrem wody. Doprowadzić do zagotowania, ale tylko do

momentu pierwszego zawrzenia. Zgasić.

.Po podstygnięciu przecedzić (przez nie-metalowe sito) i

przelać do czystej butelki. Przechowywać w chłodziarce.

 

Pić codziennie  p r z e d   lub  p o  głównym posiłku w ilości

1 kieliszka od likieru.

Czas trwania kuracji:  1)pić przez 3 tygodnie

                                          2) tydzień przerwy

                                                        3)następna tura 3 tygodniowej kuracji

Taką kurację przeprowadzać 1 x w roku.

 

Kuracja już po 3 tygodniach przynosi odmłodzenie funkcji organizmu..

Zwężone przez miażdżycę naczynia po 6-tyg. kuracji zostają oczyszczone,

ustępują związane ze zwężeniami naczyń objawy dot. niedokrwienia serca

czy mózgu, powraca dobry sen. Kuracja jest nieszkodliwa i skuteczna.

Jest pomocna także w przypadku paradontozy.

Opowieści o zapachu czosnku przy tej kuracji są mocno przesadzone.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin