Jaś fasola.pdf
(
42 KB
)
Pobierz
36428915 UNPDF
Jaś fasola
Składniki
30 dag fasoli Jaś, 3 ogórki konserwowe, por, 4 ząbki czosnku,
łyżka świeżych posiekanych liści cząbru lub łyżeczka suszonego.
Sos: 3 łyżki keczupu, 3 łyżki oliwy, pieprz, sól
Sposób przyrządzania
Fasolę zalać dużą ilością wrzątku i odstawić na 2 godz. Następnie osączyć i ugotować w
świeżej osolonej wodzie. Odlać i ostudzić. Ogórki pokroić w półkrążki, por - w krążki.
Dodać przyprawy i przeciśnięty przez praskę czosnek. Do keczupu dolewać - po kilka
kropli - oliwę, cały czas ucierając. Warzywa wymieszać z sosem.
Plik z chomika:
qba164
Inne pliki z tego folderu:
4a1c.jpeg
(44 KB)
Alzacka sałatka z buraków.pdf
(37 KB)
Babie lato.pdf
(50 KB)
Błyskawiczna z marynat.pdf
(45 KB)
Chrzan ze śmietaną.pdf
(28 KB)
Inne foldery tego chomika:
Alkohole
Potrawy z Ryb
Przepisy na każdą okazję
Smaker.pl poleca
Smaker.pl poleca(1)
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin