Słonina wędzona i parzona.pdf
(
153 KB
)
Pobierz
349206004 UNPDF
Słonina ta pochodzi z peklowanych zynek przed obróbką termiczną i wedzeniem. Zdejmujemy ją
płatami, układamy cile płat na płacie - możemy zrolowad lub nie.
Tak przygotowaną łoninkę obciagamy iatką do zynek lub cile znurujemy i wędzimy. Po
uwedzeniu (nabraniu koloru i aromatu) parzymy tak jak zynkę. Parzenie możemy wykonad przed
wędzeniem - sprawa gustu.
Bardzo smaczne - polecam
Autor - Ligawa
Plik z chomika:
CB61
Inne pliki z tego folderu:
Żeberka wędzone.pdf
(122 KB)
Żeberka wędzone, duszone z prawdziwkami.pdf
(238 KB)
Żeberka wędzone na ostro.pdf
(137 KB)
Wędzonki Marcina.pdf
(136 KB)
Wędzonka krotoszyńska.pdf
(156 KB)
Inne foldery tego chomika:
Balerony
Boczki
Polędwice
Szynki
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin