Restauracja
„U KRYSTYNY”
ul. Górska 23
34-120 Andrychów
Strona 1 z 2
Data: 04.10.2007
Wydanie 01 / 2007
Z.GHP.5/2
Imię i nazwisko: Paweł Nowak
Stanowisko: kierownik drugiej zmiany, zastępca przewodniczącego zespołu HACCP
Obowiązki jako Zastępcy Przewodniczącego Zespołu HACCP:
- opracowanie procedur i instrukcji systemowych,
- dokumentację szkoleń i ocena ich skuteczności,
- zbieranie i porządkowanie informacji dotyczących bezpieczeństwa żywnościowego produktów,
- przeprowadzanie kontroli czystości,
- analiza zapotrzebowania klientów,
- zastępowanie szefa zespołu HACCP w przypadku jego nieobecności,
- prowadzenie zapisów związanych z przeprowadzaniem zabiegów mycia i dezynfekcji,
Obowiązki jako Kierownika zmiany:
Lp.
Rodzaj szkolenia / kursu
Jednostka szkoląca
Data szkolenia
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
lukaszlistowski