Indywidualna Karta pracownika Z.doc

(33 KB) Pobierz
Imię i nazwisko: Wojciech Karłowski

 

Restauracja

„U KRYSTYNY”

ul. Górska 23

34-120 Andrychów

Indywidualna Karta Pracownika

Strona 1 z 2

Data: 04.10.2007

Wydanie 01 / 2007

Z.GHP.5/2

 

 

 

Imię i nazwisko: Paweł Nowak

 

Stanowisko: kierownik drugiej zmiany, zastępca przewodniczącego zespołu HACCP

 

Obowiązki jako Zastępcy  Przewodniczącego Zespołu HACCP:

-          opracowanie procedur i instrukcji systemowych,

-          dokumentację szkoleń i ocena ich skuteczności,

-          zbieranie i porządkowanie informacji dotyczących bezpieczeństwa żywnościowego produktów,

-          przeprowadzanie kontroli czystości,

-          analiza zapotrzebowania klientów,

-          zastępowanie szefa zespołu HACCP w przypadku jego nieobecności,

-          prowadzenie zapisów związanych z przeprowadzaniem zabiegów mycia i dezynfekcji,

 

Obowiązki jako Kierownika zmiany:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lp.

Rodzaj szkolenia / kursu

Jednostka szkoląca

Data szkolenia

1

 

 

 

2

 

 

 

3

 

 

 

4

 

 

 

5

 

 

 

6

 

 

 

7

 

 

 

8

 

 

 

9

 

 

 

11

 

 

 

12

 

 

 

13

 

 

 

14

 

 

 

15

 

 

 

16

 

 

 

17

 

 

 

18

 

 

 

19

 

 

 

20

 

 

 

 

 

Zgłoś jeśli naruszono regulamin