Arkusz monitorowania CCP4.doc

(28 KB) Pobierz
Karta kontroli temperatury w urządzeniu chłodniczym

 

Sprawdził/zatwierdził:

data:              

podpis:              

 

Restauracja

„U KRYSTYNY”

ul. Górska 23

34-120 Andrychów

Arkusz monitorowania  CCP4

Z.4.5.6

Data: 04.10.2007

Wydanie 01 / 2007

Egzemplarz nr 1

 


Temperatura schłodzonej potrawy maks. 10oC po czasie 2 godzin
 

Data/potrawa

Temperatura po 1,5 godz.

Uwagi

Wykonał

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zgłoś jeśli naruszono regulamin