Arkusz Kontroli CCP5.rtf

(32 KB) Pobierz
Nr CCP

Nr CCP

Nr etapu

Etap (nazwa)

Rodzaj zagrożenia

Działania zapobiegające

Parametry krytyczne

Monitoring

Działania korygujące

Odpowiedzialny

Dokumenty        / Zapisy

Wartość

Tolerancja

Metoda

Jak często

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

CCP5

12

Przechowywanie gotowych potraw w urządzeniach chłodniczych

Niewłciwa temperatura przechowywania gotowych potraw

Kontrola temperatury

0 st C do

3 st C

+-1 st.C

Pomiar temperatury,

Co 5 godzin

Regulacja temperatury,

Wycofanie potrawy w przypadkach krytycznych

Pracownik zmiany

Arkusz monitorowania CCP5  Z.2.9/5

 

 

 

 

 

 

Data: ............................................................

 

Zatwierdził: .................................................

 

 

Zgłoś jeśli naruszono regulamin