Pierś kurczaka po marokańsku.pdf
(
29 KB
)
Pobierz
5857884 UNPDF
PIERŚ KURCZAKA PO MAROKAŃSKU
Składniki:
Wykonanie:
Poddusić cebulę i czosnek, dodać pokrojone w
kostkę mięsko oraz sok z cytryny i dusić dopóki
mięsko nie zmieni koloru. Następnie dodać
pozostałe składniki. Krótko podsmażyć.
Podawać z couscous.
·
4 piersi kurczaka
·
2 ząbki drobno
posiekanego
czosnku
Porcja dla 4 osób.
·
koncentrat pomidorowy
·
drobno posiekana cebula
·
łyżeczka soku z cytryny
·
0,5 łyżeczki startej skórki z
cytryny
·
pudełko (ok. 10 oz., czyli
uncji) kaszy couscous,
ugotowanej zgodnie z
umieszczoną instrukcją
·
olej
·
suszona
bazylia
, nać
pietruszki, kolendra, sól
Plik z chomika:
Iwonaanna
Inne pliki z tego folderu:
Kurczak i inne mięsa-Nowość.rar
(1093 KB)
Galaretki drobiowe.doc
(21 KB)
Galaretka z kurczakiem.doc
(21 KB)
Aromatyczny kurczak.pdf
(28 KB)
Kurcza w polewie serka topionego.pdf
(46 KB)
Inne foldery tego chomika:
●Przetwory
●Trunki
Pascal Brodnicki
Sałatki
SAŁATKI(1)
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin