Z kukurydzy i pieczarek.pdf
(
42 KB
)
Pobierz
94519016 UNPDF
Z kukurydzy i pieczarek
Składniki
Puszka kukurydzy, słoiczek pieczarek konserwowych, 3-4
korniszony, duża cebula, 2 jaja ugotowane na twardo, po strąku
papryki czerwonej i zielonej, 15 dag ostrego żółtego sera,
zielenina.
Sos: 3 łyżki majonezu, 2 łyżki jogurtu naturalnego, łyżeczka musztardy, pieprz, sól
Sposób przyrządzania
Kukurydzę i pieczarki osączyć. Grzyby pokroić na ćwiartki, a resztę składników - w
kostkę lub paski. Z majonezu, jogurtu i przypraw przyrządzić sos, wymieszać z
warzywami i jajami. Posypać posiekaną zieleniną.
Plik z chomika:
KKF66
Inne pliki z tego folderu:
Jachowska H. - Ciasta na rodzinne spotkania.rar
(60569 KB)
Szymanderska H. - Soczyste Pieczenie (SKAN).rar
(103273 KB)
Przepisy czytelników - Potrawy na Wielkanoc.pdf
(11952 KB)
Dobre gotowanie.rar
(16013 KB)
Szymanderska H. - Potrawy z orzechami (SKAN).rar
(110310 KB)
Inne foldery tego chomika:
Pliki dostępne do 08.07.2024
Pliki dostępne do 16.11.2022
Pliki dostępne do 25.06.2023
animowane
Columbo
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin