Z kukurydzy i pieczarek.pdf

(42 KB) Pobierz
94519016 UNPDF
Z kukurydzy i pieczarek
Składniki
Puszka kukurydzy, słoiczek pieczarek konserwowych, 3-4
korniszony, duża cebula, 2 jaja ugotowane na twardo, po strąku
papryki czerwonej i zielonej, 15 dag ostrego żółtego sera,
zielenina.
Sos: 3 łyżki majonezu, 2 łyżki jogurtu naturalnego, łyżeczka musztardy, pieprz, sól
Sposób przyrządzania
Kukurydzę i pieczarki osączyć. Grzyby pokroić na ćwiartki, a resztę składników - w
kostkę lub paski. Z majonezu, jogurtu i przypraw przyrządzić sos, wymieszać z
warzywami i jajami. Posypać posiekaną zieleniną.
 
94519016.001.png
Zgłoś jeśli naruszono regulamin