Słonina wędzona i parzona.pdf
(
153 KB
)
Pobierz
349206004 UNPDF
Słonina ta pochodzi z peklowanych zynek przed obróbką termiczną i wedzeniem. Zdejmujemy ją
płatami, układamy cile płat na płacie - możemy zrolowad lub nie.
Tak przygotowaną łoninkę obciagamy iatką do zynek lub cile znurujemy i wędzimy. Po
uwedzeniu (nabraniu koloru i aromatu) parzymy tak jak zynkę. Parzenie możemy wykonad przed
wędzeniem - sprawa gustu.
Bardzo smaczne - polecam
Autor - Ligawa
Plik z chomika:
bobik77775
Inne pliki z tego folderu:
Baranina wędzona.pdf
(123 KB)
Kotlety baranie wędzone.pdf
(139 KB)
Ozór wołowy wędzony gotowany.pdf
(149 KB)
Ozór wołowy wędzony.pdf
(113 KB)
Podgardle wędzone.pdf
(447 KB)
Inne foldery tego chomika:
1929-2005 Zdzisław Beksiński
31 Tropiciele zbrodni
Afryka
Altanki
Archiwalne atlasy
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin