Kolendra.pdf
(
23 KB
)
Pobierz
25505018 UNPDF
Kolendra
Kolendra ma przyjemny aromat i słodkawy, korzenny smak.
Jest aromatycznym dodatkiem do marynat.
Poprawia smak wędlin, zupy jarzynowej i kartoflanki.
Całe owoce dodajemy do jagnięciny, dziczyzny i pieczonej wieprzowiny.
Zmieloną kolendrą warto przyprawić pasztet.
Plik z chomika:
avi21
Inne pliki z tego folderu:
Anyż gwiazdkowy.pdf
(14 KB)
Bazylia.pdf
(23 KB)
Cayenne.pdf
(22 KB)
Chili.pdf
(21 KB)
Czarnuszka.pdf
(25 KB)
Inne foldery tego chomika:
= PRZEPISY-Alkohole i nalewki
= PRZEPISY-DANIA GLOWNE
●●●ALKOHOLE -przepisy
♠Kulinaria♠
ciasta i desery
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin