Sos koperkowo-chrzanowy.pdf
(
30 KB
)
Pobierz
13587635 UNPDF
Sos koperkowo-chrzanowy
Składniki Przepis
2 pojemniczki jogurtu
2 łyżki majonezu
2 łyżeczki chrzanu
sól, pieprz, cukier
pęczek koperku
Jogurt wymieszać z majonezem i chrzanem. Dodać
posiekany koperek, sól, pieprz i odrobinę cukru.
Wymieszać i wstawić do lodówki.
Sos jest specjalnie do kartofelków z grilla, właściwie
to nie pamiętam kiedy ostatnio udało nam się zrobić
grilla bez tego sosu.
Nadaje się też do pieczonych ziemniaczków
przyrządzonych w domu.
Plik z chomika:
joly
Inne pliki z tego folderu:
Sos do frykasu (stara receptura).txt
(0 KB)
Sos do pizzy.doc
(20 KB)
Sos cygański.doc
(19 KB)
Sos do białych mięs z dodatkiem szafranu.doc
(19 KB)
Sos dominikański.doc
(19 KB)
Inne foldery tego chomika:
ALKOHOL
DANIA GŁÓWNE
DEKOROWANIE POTRAW
DIETY
PORADNIKI OGÓLNIE
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin