Schab z pieprzem.pdf
(
37 KB
)
Pobierz
SCHAB Z PIEPRZEM
SCHAB Z PIEPRZEM
-80 dag schabu
-3 ząbki czosnku
-2 łyżki masła
-grubo zmielony czarny pieprz
-2 ziarna jałowca
-po 2 łyżki oliwy i soku z cytryny
-sól
Schab umyć, osuszyć, pokroić w plastry. Czosnek obrać i rozetrzeć z solą, dodać pieprz i
ziarna jałowca. Połączyć z oliwą i sokiem z cytryny, posmarować kotlety, odstawić na 1
godzinę w chłodne miejsce. Potem osączyć z marynaty, smażyć po 5 minut z każdej strony,
na wierzchu kładąc kawałek masła.
Plik z chomika:
elasmir
Inne pliki z tego folderu:
Gulasz segedyński.pdf
(48 KB)
Porkolt.pdf
(46 KB)
Rolada z boczku.pdf
(49 KB)
Boczek pieczony.pdf
(45 KB)
Pasztet wieprzowy.pdf
(48 KB)
Inne foldery tego chomika:
Baranina
Drób
Pasztety
Wołowina
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin