Pierś kurczaka po marokańsku.pdf
(
29 KB
)
Pobierz
5857884 UNPDF
PIERŚ KURCZAKA PO MAROKAŃSKU
Składniki:
Wykonanie:
Poddusić cebulę i czosnek, dodać pokrojone w
kostkę mięsko oraz sok z cytryny i dusić dopóki
mięsko nie zmieni koloru. Następnie dodać
pozostałe składniki. Krótko podsmażyć.
Podawać z couscous.
·
4 piersi kurczaka
·
2 ząbki drobno
posiekanego
czosnku
Porcja dla 4 osób.
·
koncentrat pomidorowy
·
drobno posiekana cebula
·
łyżeczka soku z cytryny
·
0,5 łyżeczki startej skórki z
cytryny
·
pudełko (ok. 10 oz., czyli
uncji) kaszy couscous,
ugotowanej zgodnie z
umieszczoną instrukcją
·
olej
·
suszona
bazylia
, nać
pietruszki, kolendra, sól
Plik z chomika:
juref
Inne pliki z tego folderu:
Jan Cieślak- Domowy Wyrób Win.pdf
(63305 KB)
Lucyna Ćwierciakiewicz- Jedyne Praktyczne Przepisy.pdf
(75508 KB)
Encyklopedia Drinków.rar
(7903 KB)
Sushi.i.sashimi..Inspiracje.kulinarne.(osloskop.net).rar
(58098 KB)
Encyklopedia_Sztuki_Kulinarnej_-_Sushi.part1.rar
(39062 KB)
Inne foldery tego chomika:
[01] [BRAZZERS] Real Wife Stories
Budownictwo
Chomik
Dokumenty
Dzwonki na telefon
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin