28. - dietetyk - Zofia Kosiek - CV.doc

(32 KB) Pobierz
Curriculum Vitae

Curriculum Vitae



Zofia Kosiek

Dane osobowe:

Data urodzenia: 10 listopada 1982 w Nowym Sączu

Adres: 24-300 Krynica, Łukasiewicza 6/17

tel. 12 20 00 11, 601 111 111

e-mail: zofiakosiek@poczta.fm

 

Cel:              Praca w szpitalu na stanowisku dietetyka.

 

Wykształcenie:

 

Akademia Rolnicza w Krakowie, Wydział Technologii Żywności                                                        2001-2005

·         Kierunek: Żywienie człowieka.

Technikum Gastronomiczno – Hotelarskie w Muszynie                                                                      1997-2001

·         Kierunek: Technologia Żywienia Zbiorowego.

 

Doświadczenie:

 

Uzdrowisko „Kołacz”, Krynica, dietetyk                                                                                                  2002- nadal

·         Przygotowywałam karty dietetyczne zgodnie z trzema obowiązującymi dietami żywieniowymi: bogato-białkową, nisko-węglowodanową i podstawową,

·         Układałam jadłospisy według indywidualnych zaleceń dietetycznych dla kuracjuszy opuszczających sanatorium,

·         Sporządzałam listy zapotrzebowania towarowego, kontrolowałam jakość surowców
i produktów żywnościowych oraz warunki ich przechowywania,

·         Przyczyniłam się do zmniejszenia kosztów żywności dzięki planom zakupowym
i zakupom w hurtowniach i ubojniach,

 

Szkoła Podstawowa w Żegiestowie, kucharka                                                                                                  2001- 2002

·         Przygotowywałam jadłospis stosując dietę podstawową i niskotłuszczową,

·         Przyrządzałam zdrowe, lekkostrawne, higieniczne posiłki wydawane zawsze na czas,

·         Pomagałam w zaopatrzeniu szkoły w artykuły spożywcze i sprzęt kuchenny,

·         Dbałam o wzorową czystość kuchni, naczyń i sprzętu kuchennego.

 

Dodatkowe kwalifikacje:

 

Znajomość języków obcych

·         angielski – komunikatywnie,

·         francuski – podstawowy,

 

Umiejętności:

·         Znajomość zdrowej i pożywnej kuchni greckiej, węgierskiej, francuskiej i rodzimej,

·         Kreatywność, odpowiedzialność, wytrwałość i zrównoważenie,

·         Empatia, spostrzegawczość i umiejętność pracy w grupie,

·         Pozytywne nastawienie do pracy, akceptacja celów i założeń firmy,

·         Aktualna książeczka Sanitarno – Epidemiologiczna,

·         Bardzo dobra znajomość komputera. (MS Office, Windows 98/2000/XP).

 

Zainteresowania:

·         Pływanie, kuchnie świata, przyroda.

 

„Oświadczam, że wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (DZ.U.  2002 r. Nr 101, poz. 926 ze zm.)”

 

...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin