Śledzie.pdf
(
50 KB
)
Pobierz
34420203 UNPDF
Śledzie
Sposób przyrządzania
Śledzie marynowane rozebrać na dwie połowy, wybrawszy
zupełnie z ości złożyć z powrotem, przekroić na trzy części,
ułożyć na talerzu jako całe, dodając ogony i główki ładnie
poobcinane. Na talerz położyć trzy śledzie, ubrać je np.
kawiorem, łososiem wędzonym, rydzami, korniszonami i jabłkiem
posiekanym z mleczkiem śledziowym. Tak przyrządzone skropić
octem i oliwą. Można także połowy śledzi oczyszczonych z ości przesmarowywać
powyższym jabłkiem z mleczkiem i zwijać w ślimaczki, układać na talerz i ubierać jak
wyżej.
Plik z chomika:
Waldukx
Inne pliki z tego folderu:
Zapiekanka z ryby i ziemniaków.pdf
(52 KB)
Zapiekanka z ryb i warzyw.pdf
(58 KB)
Wykwintna przystawka z łososia i awokado.pdf
(49 KB)
Węgorz w cieście.pdf
(58 KB)
Tymbaliki z białej ryby.pdf
(31 KB)
Inne foldery tego chomika:
przepisy-Film
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin