Gazeta.pl : Kobieta : Kuchnia Dom Ksi��ki Praca Zdrowie + wi�cej serwis�w+ Og�oszenia Gazeta Wyborcza poczta czat forum randki katalog Dowiedz si� pierwszy o czym si� dzi� pisze!Szukasz przyjaci�? Wst�p do CafeGazeta! UrodaModaKuchniaWysokie Obcasy KUCHNIA Nowe przepisy Szko�a gotowania Kuchnia wegeteria�ska ABC Przypraw Wina Piwo Zdrowa dieta Ciekawostki Kulinarne gaw�dy Sprz�t AGD BAZA PRZEPIS�W �niadania Przystawki Zupy Dania g��wne Dodatki do da� Sosy Sa�atki Desery Ciasta Napoje Dania wegetaria�skie MAGAZYNY Gazeta.pl > Kobieta > Kuchnia Sobota, 6 wrze�nia 2003 Mizeria po ukrai�sku Sk�adniki: 50 dag og�rk�w sa�atkowych, 1 p�czek zielonej cebulki sos: 4-6 �y�ek �mietanki, sok z po�owy cytryny, 1 p�czek szczypiorku, s�l, pieprz Spos�b przyrz�dzania:Umyte i osuszone, lecz nie obrane ze sk�rki og�rki zetrze� na plastry. Oczyszczon� cebulk� nale�y pokroi� w kr��ki razem z cz�ci� (5-6 cm) zielonych p�d�w. Do �mietanki doda� sok z cytryny, doprawi� do smaku sol�, pieprzem i pola� og�rki. Ca�o�� posypujemy drobno posiekanym szczypiorkiem. Do chwili podania na st� przechowywa� w ch�odnym miejscu. Kuchnia:ukrai�ska Wegetaria�skie:Tak powr�t Gazeta.pl: Wiadomo�ci • Gospodarka • Sport • Praca • Dom • Auto • Film • Kobieta • Twoje miasto • Og�oszenia +wszystkie serwisy Czat • Forum • Katalog • Poczta • Randki • Usenet Copyright © Agora SA • O nas • Informacje prasowe • Reklama u nas • Og�oszenia • Ochrona prywatno�ci • Kontakt • Mapa serwisu
dealboy