Krem czereśniowo-ananasowy.pdf
(
55 KB
)
Pobierz
13587466 UNPDF
Krem czereśniowo-anansowy
Składniki
50 dag ciemnych czereśni, 4 plastry ananasa z puszki,
małe opakowanie śmietany kremówki, pół torebki
budyniu o smaku kokosowym, szklanka mleka, 2 łyżki
cukru
Sposób przyrządzania
Przyrządzić budyń kokosowy według przepisu na
opakowaniu i wystudzić. Czereśnie umyć, kilka zostawić do dekoracji, a
pozostałe wydrylować i osączyć. Ubić na sztywno śmietanę z cukrem i
schłodzić. Wymieszać budyń z połową ubitej śmietany, przełożyć do
pucharków po łyżce, na to ułożyć czereśnie, przykryć resztą budyniu,
udekorować bitą śmietaną wyciskaną szprycą, czereśniami i plastrami
ananasa.
Plik z chomika:
gay21
Inne pliki z tego folderu:
Banany z miodem.pdf
(822 KB)
Zapach lasu.pdf
(64 KB)
Wyśmienity podwieczorek.pdf
(29 KB)
Suflet morelowy.pdf
(49 KB)
Suflet bananowy.pdf
(73 KB)
Inne foldery tego chomika:
Bitnova
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Dania z baraniny
Dania z cielęciny
Dania z drobiu
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin