Śledziowo-mięsna.pdf
(
47 KB
)
Pobierz
94518715 UNPDF
Śledziowo-mięsna
Składniki
12 filetów z matiasa, 2 kwaśne jabłka, 6 korniszonów, 25 dag
ugotowanej wołowiny. Marynata: po ćwierć szklanki octu winnego
i oleju sałatkowego, 2 płaskie łyżki musztardy, łyżka cukru, pieprz
Sposób przyrządzania
Wymoczone filety osuszyć, wyjąć ości i pokroić na kawałki.
Wołowinę i jabłka pokroić w słupki, a ogórki w krążki. Składniki marynaty ubić w wysokim
naczyniu i wymieszać sałatką. Doprawić ją pieprzem. Odstawić na kilka godzin w
chłodne miejsce.
1 porcja zawiera: 28,3 g białka, 22,5 g tłuszczu, 1,1 g błonnika, 104 mg cholesterolu.
Plik z chomika:
gay21
Inne pliki z tego folderu:
Z selera i banana l.pdf
(53 KB)
Z pierwszych owoców w galarecie.pdf
(52 KB)
Z paluszkami krabowymi.pdf
(49 KB)
Z ogórków i jaj.pdf
(43 KB)
Z mrożonych warzyw i kurczaka.pdf
(53 KB)
Inne foldery tego chomika:
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin