Bigos z pieczarek.pdf
(
26 KB
)
Pobierz
7158408 UNPDF
Bigos z pieczarek
po pół kilograma:
- pieczarek,
- cebuli,
- kiełbasy,
- ogórków kwaszonych,
3 łyżki koncentratu pomidorowego,
3 łyżki masła roślinnego,
pieprz i sól,
Oczyszczone pieczarki,kiełbasę i ogórki pokroić w kostkę,
a cebulę w plastry. Składniki bigosu osobno podsmażyć na tłuszczu. Na koniec wszystko
przełożyć do jednego garnka i dusić 5 minut (w razie potrzeby podlać kilkoma łyżkami
wody). Dodać koncentrat, doprawić. Jeszcze raz zagotować. Podawać z ryżem lub
ziemniakami.
Plik z chomika:
Izunia-kz
Inne pliki z tego folderu:
Niedzielne obiady.pdf
(55917 KB)
NALEŚNIKI.rar
(269 KB)
DROŻDZÓWKI.rar
(13 KB)
BABKI.rar
(7 KB)
Lubię Gotować 11.2011 - Dania z wątróbki.pdf
(52654 KB)
Inne foldery tego chomika:
+śniadania+
Ewa gotuje
Przepisy na ciasta
Przetwory
róża z ziemniaków
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin