Sznycelki z ozorków cielęcych.pdf
(
39 KB
)
Pobierz
70612866 UNPDF
Sznycelki z ozorków cielęcych
Składniki
2 ozorki, 3 szklanki wywaru z włoszczyzny, 2 jaja, łyżka ziaren
sezamu, tarta bułka, olej do smażenia, sól
Sposób przyrządzania
Ugotować ozorki w osolonym wywarze, ostudzić i obrać ze skóry. Pokroić na cienkie
plastry, w razie potrzeby osolić, obtoczyć w rozmąconych jajach i tartej bułce
wymieszanej z sezamem. Usmażyć na rumiano na dobrze rozgrzanym tłuszczu.
Podawać z pieczonymi lub smażonymi ziemniakami i surówką z porów i kwaszonych
ogórków. 100 g - 170 kcal.
Plik z chomika:
mzyla
Inne pliki z tego folderu:
Żółta sałata z pędami bambusa.pdf
(32 KB)
Żydowska sałatka warzywna.pdf
(44 KB)
Świąteczny tort z Linzu.pdf
(35 KB)
Śledzie w marynacie.pdf
(32 KB)
Łazanki.pdf
(48 KB)
Inne foldery tego chomika:
chemia nowej ery 1 wszystkie!!!
ciasta siostry Anastazji
Dokumenty
filmy
Galeria
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin