Proste urządzenie do napełniania siatek.pdf
(
128 KB
)
Pobierz
349209215 UNPDF
Sposób użycia:
1.
Linkę przeciągamy pod spodem lejka, chwytamy za rączkę i naciągamy,
2.
Druga osoba lub drugą ręką (trzymając cały czas naciagnięta linkę) zakładamy na
koniec lejka siatkę wedliniarską w ilości jaka jest nam niezbędna do produkcji,
3.
Zwalniamy naciąg linki - szerokośc siatki nie pozwala juz na rozwinięcie się lejka z
blachy,
4.
Od drugiej strony możemy swobodnie upychać mięso do naszego lejka i przepychać je
w kierunku siatki. Elastyczna siatka pozwala na wepchnięcie kawałka mięska o
najdogodniejszej dla niej średnicy.
5.
Po włożeniu szynki do siatki, odcinamy jej koniec, pozostawiając niezbędna
końcówkę do zawiązania i całą procedurę zaczynamy od nowa.
Powodzenia
Maxell
Plik z chomika:
Mannitu
Inne pliki z tego folderu:
Technologia produkcji wędlin z mięsa wołowego.pdf
(144 KB)
Peklowanie mięsa oraz produktów mięsnych.docx
(554 KB)
Wędliny domowe przepisy super sprawa.rar
(206 KB)
Wędliny domowe - wg alfabetu.zip
(222 KB)
Wędliny własnego wyrobu.pdf
(439 KB)
Inne foldery tego chomika:
BIMBRY i wódki
Chleb
Ciasta
DANIA mięsne i półmięsne - smażone, duszone, pieczone
DRINKI, koktaile
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin