Pierś kurczaka po marokańsku.pdf
(
29 KB
)
Pobierz
5857884 UNPDF
PIERŚ KURCZAKA PO MAROKAŃSKU
Składniki:
Wykonanie:
Poddusić cebulę i czosnek, dodać pokrojone w
kostkę mięsko oraz sok z cytryny i dusić dopóki
mięsko nie zmieni koloru. Następnie dodać
pozostałe składniki. Krótko podsmażyć.
Podawać z couscous.
·
4 piersi kurczaka
·
2 ząbki drobno
posiekanego
czosnku
Porcja dla 4 osób.
·
koncentrat pomidorowy
·
drobno posiekana cebula
·
łyżeczka soku z cytryny
·
0,5 łyżeczki startej skórki z
cytryny
·
pudełko (ok. 10 oz., czyli
uncji) kaszy couscous,
ugotowanej zgodnie z
umieszczoną instrukcją
·
olej
·
suszona
bazylia
, nać
pietruszki, kolendra, sól
Plik z chomika:
DODOX
Inne pliki z tego folderu:
Żołądki drobiowe w potrawce.pdf
(30 KB)
Zapiekanka z kurczaka.pdf
(30 KB)
Zapiekanka z kiełbasy.pdf
(30 KB)
Wołowina z brokułami.pdf
(32 KB)
Potrawka kurczaka z ryżem.pdf
(28 KB)
Inne foldery tego chomika:
CIEKAWE I SPRAWDZONE PRZEPISY KULINARNE
Cielęcina
DOMOWE PRZEPISY NA NALEWKI
Grzyby
Kurczak i inne mięsa
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin